• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Abecita

Abecita Baddräkt Motion Svart Röd Rosa 38 B/C

Motion baddräkt utan bygel är en blockfärgad modell från svenska varumärket Abecita som kommer i fler färger varje säsong.

 
499 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Motion baddräkt utan bygel är en blockfärgad modell från svenska varumärket Abecita som kommer i fler färger varje säsong. Här i svart, röd och ceriserosa. Ett perfekt badplagg om man önskar få en avsmalnande effekt på midjan och visuellt mindre höfter. Baddräkten har lätt mesh foder framtill och resårband under bystlinjen och lätt vadderade kupor som lyfter och ger behagligt stöd för brösten. Fin U-ringing baktill och breda axelband som sitter stadigt och bekvämt på plats. Benkanterna är lågt skurna och modellen är mer täckande över stuss och lår.

Abecita har en lång tradition av tillverkning av badkläder och underkläder och är välkända för den stilrena skandinaviska designen - som passar den aktiva kvinnan i alla kroppstyper - och fokus på hållbar tillverkning.

Artikel nr. 501016 204 38 B-C i färg Black Red Pink

Produktegenskaper

  • Lätt vadderade kupor
  • Breda axelband
  • Korslagda axelband i ryggen
  • Utan bygel

Material: 20% Elastan, 80% Polyamid

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din Abecita baddräkts storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Abecita baddräkten i 38 B-C kupa är rätt storlek för dig?

Abecita Baddräkter har dubbla kupstorlekar viilket innebär att de är följsamma och har bra passform i kupan.

.

Här vill vi guida dig till hur du mäter din bh storlek och att 38 BC som motsvarar bh storlekarna 75B till 75C är rätt storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 73 till 77 cm är ditt bandmått 75 cm.

2. Mät omkretsen över bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 89 till 93 cm, då bör dubbelkupan BC passa perfekt.

Bra passform i din bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.