• Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena BH Utan Bygel Mara Dark Grey 75D

En bekväm vadderad mörkgrå BH med släta och mjuka formpressade kupor utan bygel. BH:n har protesfickor och vadderingen är i unikt italiensk temperaturreglerande COOLMAX® tyg som låter huden andas.

 
499 kr
{{ price }}
 • Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Amoena BH Utan Bygel Mara Beige Amoena T-shirt BH Mara Ljusrosa Amoena Mjuk BH Mara Mocha Amoena Protes BH Mara Svart Amoena BH Utan Bygel Mara Dark Blue Amoena BH Utan Bygel Mara Off-white

Superskön grå vadderad T-shirt bh utan bygel

 • Amoena Mara vadderad BH utan bygel 44023
 • Formpressade kupa med fickor för bröstinlägg, bröstprotes eller delprotes
 • Vaddering och temperaturreglerande COOLMAX®
 • Vadderad knäppning
 • Justerbara axelband som förstärks i större storlekar
 • Rosett detalj mellan kuporna 

Antal hyskor bak:

2 rader: 70-90 AA; 70-85 A; 70-80 B; 70-75°C; 70D 

3 rader: 95-105 AA; 90-105 A; 85-105 B; 80-105°C; 75-105 D; 70-100 E, F; 75-95 G

Material: 83% Polyamid, 11% Elastan, 6% Polyester (COOLMAX®)

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena bh:ar håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg. Bh:ar från Amoena är dessutom bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom eller används med push up-kuddar för ett större lyft.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om bh i 75D är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 75D som motsvarar en EU 38 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 73 till 77 cm är ditt bandmått 75 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 93 till 95 cm är din kupstorlek en D-kupa.

Bra passform i din bikiniöverdel
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 75D är 65 F, 70 E, 80 C och 85 B.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.