• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Avet

Avet Shape Trosa Hög Midja Microfiber Svart

En slimmande svart shapetrosa från Avet med väldigt bra passform. Shapetrosan har hög midja, meshtyg baktill som varken skaver eller lämnar linjer.

 
299 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Avet Shape Trosa Hög Midja Microfiber Sand

Perfekta svarta midtjetrosor som håller i magen lagom hårt och utan sömmar som skaver eller skär in. Jätte sköna att bära!

Sköna shaping trosor från Avet i svart med bekväm håll-in-effekt. Trosan är midjehög och går ända upp till bröstkorgen. Trosorna har en smal silikonkant längst uppe för att säkra hållningen. En perfekt trosan att använda under åtsittande kläder. Perfekt både till fest och till vardag.

Trosan har en lagom hög C-skärning i benöppningen benen och låren för att inte skära in. Nederdelen har string- effekt och täckanade meshtyg baktill som smälter in bra och lämnar inga linjer. En utmärkt shapingtrosa med suverän shaping effekt i kvalitets mikrofibertyg, utmärkande för Avet

Avet trosor tillverkas i ett mikrofibertyg som låter hunden andas. En bekväm och behaglig bastrosa i linning runt midjan. Avet trosor har frotté i grenen och gjord i mycket följsamt och stretchigt material. Följsamma trosor som du tar på dig på morgonen och som sen hänger med hela dagen utan att göra sig påminda, supersköna helt enkelt. Avets underkläder för dam har bh stretch och passform. Är du osäker på din storlek, ta gärna en titt på vår storleksguide i nästa flik.

Konst. nr. 66275 Svart

Material: 90% polyamid, 10% lycra

Tvättråd: Fintvätt 40 grader. Bör ej torktumlas. Sköljmedel bör ej användas då det förstör materialets förmåga att andas.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Avet Storleksguide

EU stl.     Avet stl.
30-32           XS
34-36            S
38-40            M
42-44            L
46-48            XL
50-52           2XL
54-56           3XL
58-60          4XL
62-64          5XL