• Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Rosa Faia

Rosa Faia Bikini Bh Hermine Toffee 38 B

Trendig svart bikini med drapering och fina detaljer i leopard och bra bygelbikini som ger en större byst en naturlig fin form. Storlekar som är slut fylls på kommande veckor.

 
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: Mars 2020.
799 kr
{{ price }}
 • Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

En snygg bikini som ger dig stabilitet och sitter bekvämt. Perfekt för stor och tung byst.

Läcker bikini bh med bygel i svart och leopard, Hermine Animal Safari Toffee från Rosa Faia Swim 2020. En stadig ovadderad bikini som lyfter från sidorna inåt med rysch över kuporna som möts i en metallring. Draperingen ger bysten en naturlig fin rund form. Rund ur ringad baktill och med axelband som går att justera för bättre lyft och stöd.

Rosa Faia tillverkar sina överdelar för att ge dig ett extra stöd för bysten och en hållbar lösning. För att du ska känna dig säker på att ha gjort ett bra bikini val inför sommaren.

Gör dig redo för sol och bad med denna trendiga bikini och matcha med din favorit bikiniunderdel i Animal Safari serien eller en enfärgad svart.

Tips! Bikiniunderdelen slits snabbare än  överdelen, det är en fördel att ha en extra i reserv. Passa på, välj annan färg och modell och skapa en helt ny outfit för stranden!

Artikel nr. 8714-1 765 38 B i färg 765

Produktegenskaper

 • Med bygel
 • Plastspänne i ryggen
 • Justerbara axelband
 • Lätt fordrad kupa
 • Snabbtorkande material
 • Klorresistent och UV-skyddande material

Material: 58% Polyester, 12% Elastan, 30% Nylon

Tvättråd: Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt.

Rosa Faia är ett av tyska Anitas varumärken. En linje väldesignade, vackra och feminina underkläder till den moderna kvinnan i alla former.

Osäker på din Anita bh storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Anita bh i 75B är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 75B som motsvarar en EU 38 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan B är ditt bandmått 75 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan är din kupstorlek en B-kupa.

Bra passform i din bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - B är .

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.