• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle Axelbandslös Bh Absolute Invisible Golden Beige 85B

En otroligt skön och stadig bh i hud med avtagbara axelband, formade kupor och släta sömmar.

 
660 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

En otroligt skön och stadig bh i hud med avtagbara axelband, formade kupor och släta sömmar.

Absolute Invisible i guld beige är stilren T-shirt bh med bygel från franska märket Chantelle. Bh har en vacker tulpanformad ringning och de vadderade och formpressade kupor ger en lätt push up effekt. Bh:n har släta kupor i memory foam (minnesskum) som formar sig efter bysten när de värms upp av kroppen vilket ger en rundare form och döljer bröstvårtorna. Denna bh modellen är precis som namnet säger; till t-tröjor och åtsittande plagg. Fina justerbara axelband och sömlös rygg med hak och hyskknäppning som blir osynlig under kläderna. Matcha gärna med sömlösa trosor för en komplett look. Matcha gärna med sömlösa trosor för en komplett look.

Utmärkande för Chantelles bh:ar är den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C29250-01N B 85 i färg Golden Beige

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Formpressad kupa
  • Push-up kupa
  • Kupa i memory foam (minnesskum)
  • Justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan, Polyeten och Nylon

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Chantelle bh i 85 B är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 85B som motsvarar en EU 42 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 83 till 87 cm är ditt bandmått 85 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 99 till 101 cm är din kupstorlek en B-kupa.

Bra passform i din bh
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - B är 75 D, 80 C och 90 A.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.