• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Rosa Faia

Rosa Faia Bygel Bh Emily Big Cup Powder Rose

Fin bygel bh i svart med prickar på spetsen med specialsydd kupa för stor och tung byst. Axelbanden är breda och centrerade för att inte kasa.

 
649 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

Andra färger

Rosa Faia Bygel Bh Emily Big Cup Black

Fin bh i puderrosa för stora bröst med breda axelband som inte kasar. Både snygg och förstärkt bh.

En otroligt vacker spets bh, Emily i puder från Rosa Faia är en täckande behå tunt tyllt. Kupan är sydd i fyra delar och centrerar bysten och ger extra stöd från sidorna, specialdesignad bh for tunga och stora bröst. En bh modell som kommer i stora kup-storlekar. Axelbanden har dubbla lager varav den tunna justerbar. Mellan kuporna sitter en dekorativ rosett. U-ringad baktill för mer bekvämlighet och de bredare axelbanden är justerbara och mer centrerade så att de inte glider ner över axlarna.

Emily är både snygg och bekväm och förstärks i större storlekar med bredare aelband vinge för bättre stöd. Knäpps med hyskor i ryggen som ökar från 3 till 4 i större storlekar. En snygg och lyxig bh modell som passar perfekt till fest. Matcha gärna med trosor i Emily serien för en komplett look. Emily bh finns även i mindre storlekar och kupor och då i 3-parts kupa. Se nedan

Artikel nr. 5202 598 i färg 598

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • 3 -4 hysk-hak knäppning
  • Ofylld kupa
  • 4-parts kupa för stor byst
  • Justerbara axelband

Material: 86% Polyamid, 14% Elastan Power Mesh

Tvättråd: 30° Fintvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt.

Rosa Faia är ett av tyska Anitas varumärken. En linje väldesignade, vackra och feminina underkläder till den moderna kvinnan i alla former med liten som stor byst.

Osäker på din Anita bh storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Anita bh i är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en som motsvarar en EU är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan är ditt bandmått cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan är din kupstorlek en -kupa.

Bra passform i din bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - är .

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.