• 20% pĂ„ dyraste varan - Alla HjĂ€rtans Dag kampanj
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Rosa Faia Bygel Bh Emily Big Cup Powder Rose

Fin bygel bh i svart med prickar pÄ spetsen med specialsydd kupa för stor och tung byst. Axelbanden Àr breda och centrerade för att inte kasa.

 
649 kr
{{ price }}
  • 20% pĂ„ dyraste varan - Alla HjĂ€rtans Dag kampanj
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning

Andra fÀrger

Rosa Faia Bygel Bh Emily Big Cup Black

Fin bh i puderrosa för stora bröst med breda axelband som inte kasar. BÄde snygg och förstÀrkt bh.

En otroligt vacker spets bh, Emily i puder frÄn Rosa Faia Àr en tÀckande behÄ tunt tyllt. Kupan Àr sydd i fyra delar och centrerar bysten och ger extra stöd frÄn sidorna, specialdesignad bh for tunga och stora bröst. En bh modell som kommer i stora kup-storlekar. Axelbanden har dubbla lager varav den tunna justerbar. Mellan kuporna sitter en dekorativ rosett. U-ringad baktill för mer bekvÀmlighet och de bredare axelbanden Àr justerbara och mer centrerade sÄ att de inte glider ner över axlarna.

Emily Àr bÄde snygg och bekvÀm och förstÀrks i större storlekar med bredare aelband vinge för bÀttre stöd. KnÀpps med hyskor i ryggen som ökar frÄn 3 till 4 i större storlekar. En snygg och lyxig bh modell som passar perfekt till fest. Matcha gÀrna med trosor i Emily serien för en komplett look. Emily bh finns Àven i mindre storlekar och kupor och dÄ i 3-parts kupa. Se nedan

Artikel nr. 5202 598 i fÀrg 598

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • 3 -4 hysk-hak knĂ€ppning
  • Ofylld kupa
  • 4-parts kupa för stor byst
  • Justerbara axelband

Material: 86% Polyamid, 14% Elastan Power Mesh

TvÀttrÄd: 30° FintvÀtt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvÀtt.

Rosa Faia Àr ett av tyska Anitas varumÀrken. En linje vÀldesignade, vackra och feminina underklÀder till den moderna kvinnan i alla former med liten som stor byst.

OsÀker pÄ din Anita bh storlek?

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

OsÀker pÄ om Anita bh i Àr din storlek?

HÀr vill vi guida dig till hur du mÀter din storlek i bh och om en som motsvarar en EU Àr rÀtt bh-storlek för dig.

1. MÀt omkretsen under bysten , lÄt det sluta tÀtt intill kroppen och hÄll det ganska tajt, ha gÀrna pÄ dig en bh och mÀt precis under linningen.
MÄtten Àr uppbyggt sÄ att din omkrets avrundas till nÀrmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan Àr ditt bandmÄtt cm.

2. MÀt omkretsen under bysten dÀr bysten Àr som fylligast. MÄttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta sÄ löst det gÄr utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten pÄ mellan Àr din kupstorlek en -kupa.

Bra passform i din bh

Det Àr viktigt att tÀnka pÄ att det Àr omkretsen pÄ din bh som stÄr för sjÀlva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska fÄ in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
TÀnk pÄ att kupan vÀxer med omkretsen. GÄr du upp i omkrets kan du behöva minska storlek pÄ kupan. DÀrför kan det vara bra att kÀnna till vilka syskonstorlekarna Àr - dvs bh storlekar med samma storlek i sjÀlva kupan - Àr .

Tips!

För bÀsta resultat anvÀnd en ofylld bh och be gÀrna om hjÀlp nÀr du mÀter din bh storlek eftersom att det Àr svÄrt att hÄlla mÄttbandet rakt pÄ sig sjÀlv.