• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • FĂ„ 15% rabatt. AnmĂ€l dig till nyhetsbrevet pĂ„ startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle Helkupa Bh Pyramide Black 95D

En svart bh i lyxig spetstyll och modern design som centrerar bysten och ger maximal stöd. Passar Àven för dig med större byst.

 
720 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • FĂ„ 15% rabatt. AnmĂ€l dig till nyhetsbrevet pĂ„ startsidan! (ej reavaror)

En svart bh i lyxig spetstyll och modern design som centrerar bysten och ger maximal stöd. Passar Àven för dig med större byst.

Pyramide bh i svart frÄn franska mÀrket Chantelle Àr en tÀckande helkupa bh i tunt tylltyg och funtionell design. Kupan Àr sydd i fyra delar och centrerar bysten och ger extra stöd frÄn sidorna vilket gör den till en utmÀrkt bh för lite större byst. En bekvÀm bh med bredare vinge för bÀttre stöd och fina justerbara axelband. KnÀpps med hyskor i ryggen. En snygg och lyxig bh modell som passar alla kroppstyper och passar till fest och vardags. Matcha gÀrna med trosor i Pyramide serien för en komplett look.

UtmÀrkande för Chantelles bh:ar Àr den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C14610-011 D 95 i fÀrg Black

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • LĂ€tt fodrad kupa
  • 4-delad kupa
  • Justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

TvÀttrÄd: 30° HandtvÀtt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvÀtt. TvÀtta med liknande fÀrger. TvÀtta innan första anvÀndning.

OsÀker pÄ din storlek?

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Taggar: Chantelle BH

OsÀker pÄ om Chantelle bh i 95 D Àr din storlek?

HÀr vill vi guida dig till hur du mÀter din storlek i bh och om en 95D som motsvarar en EU 46 Àr rÀtt bh-storlek för dig.

1. MÀt omkretsen under bysten , lÄt det sluta tÀtt intill kroppen och hÄll det ganska tajt, ha gÀrna pÄ dig en bh och mÀt precis under linningen.
MÄtten Àr uppbyggt sÄ att din omkrets avrundas till nÀrmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 93 till 97 cm Àr ditt bandmÄtt 95 cm.

2. MÀt omkretsen under bysten dÀr bysten Àr som fylligast. MÄttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta sÄ löst det gÄr utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten pÄ mellan 113 till 115 cm Àr din kupstorlek en D-kupa.

Bra passform i din bh
Det Àr viktigt att tÀnka pÄ att det Àr omkretsen pÄ din bh som stÄr för sjÀlva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska fÄ in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
TÀnk pÄ att kupan vÀxer med omkretsen. GÄr du upp i omkrets kan du behöva minska storlek pÄ kupan. DÀrför kan det vara bra att kÀnna till vilka syskonstorlekarna Àr - dvs bh storlekar med samma storlek i sjÀlva kupan - D Àr 85 F, 90 E och 100 C.

Tips!
För bÀsta resultat anvÀnd en ofylld bh och be gÀrna om hjÀlp nÀr du mÀter din bh storlek eftersom att det Àr svÄrt att hÄlla mÄttbandet rakt pÄ sig sjÀlv.