• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle Minimizer Bh Utan Bygel C Magnifique Nude

En bygelfri bh med sömlösa kupor och väldigt skön passform. Perfekt om du önskar bra stöd och förminskade effekt av bysten.

 
660 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

Andra färger

Chantelle Minimizer Bh Utan Bygel C Magnifique Ivory Chantelle Minimizer Bh Utan Bygel C Magnifique Black

Nyhet från Chantelle, ikonisk minimizer bh lanseras i bygelfri modell!

C Magnifique Minimizer Ivory i naturvit färg är en väldigt omtyckt helkupa bh med bygel från franska märket Chantelle. Kuporna är utan vaddering, sömlösa och formpressade och ger brösten bra stöd och en naturlig rund form och uppfattas som mindre. Sömmarna baktill är gjorda för att inte synas genom kläderna. Bh är i ett lyxigt jacquardvävt blommönster och har en dekorativ rosett i mittpartiet och små rosetter framtill vid axelbanden. En nätt bh som ger väldigt bra stöd även i större storlekar. U-ringad baktill för mer bekvämlighet och axelbanden är mer centrerade så att de inte glider ner över axlarna. Justerbara axelband. Knäpps med hyskor i ryggen. Denna bh är en av Chantelles storsäljare och kommer i fler färger. Matcha gärna med trosor i C Magnifique serien för en komplett look.

Utmärkande för Chantelles bh:ar är den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C18920 0WU i färg Nude

Produktegenskaper

  • Utan bygel
  • Formpressad kupa
  • Justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Taggar: Chantelle BH

Osäker på om Chantelle bh i är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en som motsvarar en EU är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan är ditt bandmått cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan är din kupstorlek en -kupa.

Bra passform i din bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - är .

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.