• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle Revealing T-shirt Bh Pyramide Golden Beige 75B

En feminin bh i beige med dekorativ spetskant och släta kupor som formar sig fint runt bysten. Bh med lägre ringning perfekt bh till åtsittande kläder, fest eller vardags.

 
690 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

Andra färger

Chantelle Revealing T-shirt Bh Pyramide Pearl

En feminin t-shirt bh i hud med spetskant och släta kupor som formar sig fint runt och är perfekt bh till åtsittande kläder, fest eller vardags.

Pyramide Revealing Demi Cup i guld beige hudfärg från franska märket Chantelle är en vacker bh med bygel i halvkupa modelle. Bh:n har tunt vadderade och släta kupor i memory foam (minnesskum) som formar sig efter bysten när de värms upp av kroppen vilket ger en bättre passform och döljer bröstvårtorna. Bh:n lyfter brösten underifrån och ger en snygg urringning eftersom den visar mer av brösten. U-ringad baktill för mer bekvämlighet stöd och axelbanden är dubbla framtill och bredare och mer centrerade baktill för attt så att de inte glider ner över axlarna. Tyllen, guldetaljerna och det vackra tyget i kombination med spetskanten längs dekolletaget ger en lyxig och sensuell känsla. Passar utmärkt som T-shirt bh under urringade plagg. Matcha gärna med trosor i Pyramide serien för en komplett look.

Utmärkande för Chantelles bh:ar är den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C14620-01N B 75 i färg Golden Beige

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Formpressad kupa
  • Vadderad kupa
  • Kupa i memory foam (minnesskum)
  • Dubbla justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Taggar: Chantelle BH

Osäker på om Chantelle bh i 75 B är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 75B som motsvarar en EU 38 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 73 till 77 cm är ditt bandmått 75 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 89 till 91 cm är din kupstorlek en B-kupa.

Bra passform i din bh
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - B är 65 D, 70 C och 80 A.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.