• Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • FĂ„ 15% rabatt. AnmĂ€l dig till nyhetsbrevet pĂ„ startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle T-shirt Bh Courcelles Nude 80C

En vacker spacer bh i skimrande nude fÀrg som smÀlter vÀldigt bra in under vilka klÀder som helst. Bh:n Àr rymlig i kuporna och perfekt för dig som har större byst och önskar mer stöd.

 
690 kr
{{ price }}
 • Klarna
 • Fri frakt över 600kr
 • FĂ„ 15% rabatt. AnmĂ€l dig till nyhetsbrevet pĂ„ startsidan! (ej reavaror)

En vacker spacer bh i skimrande nude fÀrg som smÀlter vÀldigt bra in under vilka klÀder som helst. Bh:n Àr rymlig i kuporna och perfekt för dig som har större byst och önskar mer stöd.

Courcelles Ÿ Spacer Bh Nude bh i ljusbeige fĂ€rg Ă€r en slĂ€t bh utan detaljer pĂ„ kuporna. FĂ€rgen Ă€r skimrande och tyget har ett modernt mönster och smĂ€lter vĂ€ldigt bra in under vilka klĂ€der som helst. En bekvĂ€m bh som Ă€r formpressad och lĂ€tt vadderad, med bygel. Denna bh Ă€r unik för för spacertyget som inte gör att inte bli varm. Materialet lĂ„ter huden andas sĂ„ att du kĂ€nner dig frĂ€sch hela dagen. Axelbanden har ett fint broderat mönster i samma fĂ€rg och mellan kuporna sitter en dekorativ rosett med ett hĂ€nge i form av diamant. Kanterna pĂ„ bh:n har en feminin touch. U-ringad baktill för mer bekvĂ€mlighet och axelbanden Ă€r fullt justerbara och mer centrerade sĂ„ att de inte glider ner över axlarna. Axelbanden har ring och hake för att kryssa till brottarrygg. Detta Ă€r en bh som Ă€r rymlig i kuporna. En modell vi gĂ€rna rekommendera för dig som har större byst och har sluttande axlar. Matcha gĂ€rna med trosor i Courcelles serien för en komplett look

UtmÀrkande för Chantelles bh:ar Àr den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C67970-0WU C 80 i fÀrg Nude

Produktegenskaper

 • Med bygel
 • Formpressad kupa
 • Vadderad kupa
 • Kupa i spacertyg
 • Fullt justerbara axelband
 • Ring och hake för brottarrygg

Material: Polyester, Elastan och Nylon

TvÀttrÄd: 30° HandtvÀtt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvÀtt. TvÀtta med liknande fÀrger. TvÀtta innan första anvÀndning.

OsÀker pÄ din storlek?

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Taggar: Chantelle BH

OsÀker pÄ om Chantelle bh i 80 C Àr din storlek?

HÀr vill vi guida dig till hur du mÀter din storlek i bh och om en 80C som motsvarar en EU 40 Àr rÀtt bh-storlek för dig.

1. MÀt omkretsen under bysten , lÄt det sluta tÀtt intill kroppen och hÄll det ganska tajt, ha gÀrna pÄ dig en bh och mÀt precis under linningen.
MÄtten Àr uppbyggt sÄ att din omkrets avrundas till nÀrmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 78 till 82 cm Àr ditt bandmÄtt 80 cm.

2. MÀt omkretsen under bysten dÀr bysten Àr som fylligast. MÄttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta sÄ löst det gÄr utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten pÄ mellan 96 till 98 cm Àr din kupstorlek en C-kupa.

Bra passform i din bh
Det Àr viktigt att tÀnka pÄ att det Àr omkretsen pÄ din bh som stÄr för sjÀlva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska fÄ in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
TÀnk pÄ att kupan vÀxer med omkretsen. GÄr du upp i omkrets kan du behöva minska storlek pÄ kupan. DÀrför kan det vara bra att kÀnna till vilka syskonstorlekarna Àr - dvs bh storlekar med samma storlek i sjÀlva kupan - C Àr 70 E, 75 D, 85 B och 90 A.

Tips!
För bÀsta resultat anvÀnd en ofylld bh och be gÀrna om hjÀlp nÀr du mÀter din bh storlek eftersom att det Àr svÄrt att hÄlla mÄttbandet rakt pÄ sig sjÀlv.