• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena Bikini Framknäppt Dragkedja Cocos Black 46 C

En svart klorresistent bikiniöverdel från Amoena med fickor för inlägg. Praktisk dragkedja framtill ger en sportig look!

 
479 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

Snygg bikinibh med dragkedja fram och breda axelband med fickor för inlägg.

Cocos bikiniöverdel i svart från Amoena är en mjuk och skön bikini bh och rekommenderas speciellt du genomgått en bröstoperation. Bikini bhn är högt skuren och täckande över bysten. Axelbanden är breda och bekväma och går att justera efter eget tycke för bästa passform. Rynkningen framtill är smickrande och feminin och den praktiska dragkedan ger en säker och sportig look!.
Kuporna är bygelfria, lätt vadderade och väldigt stadiga och passar utmärkt till vattensporter eller exempelvis värme yoga.

Art. nr.71123-46C i färg Black

Produktegenskaper

  • Utan bygel
  • Klorresistent
  • Reglerbara axelband
  • LYCRA® XTRA LIFE™
  • Fickor i kuporna för bröstprotes

Material:
80% Polyamid, 20% LYCRA® XTRA LIFE™

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena badkläder håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg i kuporna. Badplaggen och bikini bh:ar från Amoena ör dessutom väldigt bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom. Amoenas badkläder är i ett snabbtorkande och extra hållbar lycra som tåler klorvatten. Kika gärna på Amoena kortfilm.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om bikini bh i 46C är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 46C som motsvarar en EU 46 är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 93 till 97 cm är ditt bandmått 46 cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 111 till 113 cm är din kupstorlek en C-kupa.

Bra passform i din bikiniöverdel
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 46C är 85 E, 90 D och100 B.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.