• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena Shape Baddräkt För Protes Rhodes Dark Blue 48 B

En blå shape baddräkt från Amoena med inbyggd bh och fickor i kuporna. Ger en snygg siluett!

 
499 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

Andra färger

Amoena Shape Baddräkt För Protes Rhodes Black

En simmar baddräkt som tåler klorvatten med högt skuren bystlinje , perfekt för dig som är bröstoperad.

Rhodes baddräkt i marinblått från Amoena är en elegant modell i kvalitets lycra som gör att plagget håller formen längre. Dekolletaget går högt upp över täcker bysten väl. Designen ger en slimmande effekt i kombination med det fasta tyget som håller in magen. Baddräkten har breda och bekväma axelband som går att justera efter eget tycke och en anti-transparent foder i frampartiet av ett snabbtorkande material. En bekväm inbyggd bh med väldigt mjuka kupor och en bekväm och stadig linning .

Art. nr.70842-48B i färg Dark Blue

Produktegenskaperklortålig"

  • Utan bygel
  • Klorresistent
  • Reglerbara axelband
  • Fickor i kuporna för bröstprotes

Material:
80% Polyamid, 20% LYCRA® XTRA LIFE™

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena badkläder håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg i kuporna. Badplaggen och bikini bh:ar från Amoena ör dessutom väldigt bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom. Amoenas badkläder är i ett snabbtorkande och extra hållbar lycra som tåler klorvatten. Kika gärna på Amoena kortfilm.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om baddräkt i 48B är din storlek i bh?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 100B som motsvarar en EU 48B är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten, låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 98 till 102 cm är ditt bandmått 48 cm.

2. Mät omkretsen där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 116 till 110 cm är din kupstorlek en B-kupa.

Bra passform i din baddräkt
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 48B är 90 E, 95 D och 105 B.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.