• Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Wiki of Denmark

Wiki Bikinitrosa Tai Extension Baja Sardinia

En omtyckt bikinibyxa i fÀrgstarka rÀnder pÄ svart och med rysch i sidan som gÄr att justera för önskad midje höjd och passform över lÄren.

 
299 kr
{{ price }}
  • Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning

Andra fÀrger

Wiki Bikinitrosa Tai Extension Capo Ferro Wiki Bikinitrosa Tai Extension Valencia Wiki Bikinitrosa Tai Extension Midnight Wiki Bikinitrosa Tai Extension Black

Bikinibyxor i randigt med justerbar rysch över magen och lÄr

Bikinibyxa i svart och randig Tai extension med knyt i sidan frÄn Wiki Swim, Baja Sardininga serie. En mycket omtyckt bikiniunderdel med suverÀnoch som passform som kommer i olka print och fÀrger varje sÀsong. Bkiniunderdelen gÄr högt eller lÄgt i midjan, Àr heltÀckande och slÀtt framtill och baktilll eller snyggt draperad och mer avslöjande. Banden i sidorna gÄr att justera höjden pÄ midjan och benskÀrningen vilket Àr perfekt om du har svÄrt att hitta rÀtt passform i bikiniunderdel och behöver forma efter din egen figur. Benöppningen blir mer synlig ju mer banden spÀnns och mer tÀckande om banden slÀpps ut.Bra lycra tyg med fint lyster som Àr i ett snabbtorkande material av hög kvalitet.

Art. nr. 585-4105-W585 i fÀrg Baja Sardinia

Produktegenskaper

Material: 82% Polyamid, 18% Lycra

TvÀttrÄd: Endast handtvÀtt

OsÀker pÄ din storlek?
Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

OsÀker pÄ om Wiki bikiniunderdelen i EU storlek 42 passar dig?

För att trosan ska ha bÀsta passform Àr vÄra rekommendationer att midjemÄttet bör vara mellan 83 till 87 cm och stuss mÄttet mellan104 till 08cm.

Tips!
För bÀsta resultat nÀr du mÀter dig, anvÀnd gÀrna ett mÄttband och hÄll det rakt och stramt över den bredaste delen av stussen.