• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • FĂ„ 15% rabatt. AnmĂ€l dig till nyhetsbrevet pĂ„ startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle Balconette Pyramide Black 80G

En halvkupa bh som lyfter bysten och ger en rundad form. En sensuell modell i vacker svart spetstyll och perfekt om man önskar en djupare ringning. UtgÄende modell - endast fÄtal i lager.

 
539 kr
720 kr {{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • FĂ„ 15% rabatt. AnmĂ€l dig till nyhetsbrevet pĂ„ startsidan. Ej reavaror.

En halvkupa bh som lyfter bysten och ger en rundad form. En sensuell modell i vacker svart spetstyll och perfekt om man önskar en djupare ringning.

Pyramide Balconette Demi Cup i svart frÄn franska mÀrket Chantelle Àr en exklusiv bh med bygel i halvkupa modell. Bh:n lyfter brösten underifrÄn och ger en snygg urringning eftersom den visar mer av brösten. Axelbanden sitter lÀngre ut pÄ axlarna framtill i sidorna och bygeln gÄr upp en bit mellan bysten. U-ringad baktill för mer bekvÀmlighet och bÀttre stöd och mer centrerade sÄ att de inte glider ner över axlarna. Det vackra spetstyget och de fina sömmar ger en kÀnsla av lyx och komfort. Passar utmÀrkt under urringade plagg eller till en mer vÄgad still med nÄgot uppknÀppt blus. Matcha gÀrna med trosor i Pyramide serien för en komplett look.

UtmÀrkande för Chantelles bh:ar Àr den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C14650-011 G 80 i fÀrg Black

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Halvkupa
  • LĂ€tt fodrad kupa
  • Justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

TvÀttrÄd: 30° HandtvÀtt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvÀtt. TvÀtta med liknande fÀrger. TvÀtta innan första anvÀndning.

OsÀker pÄ din storlek?

Se vÄra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

LÀgsta pris under de senaste 30 dagarna innan prissÀnkning: 720 kr

Taggar: Chantelle BH

OsÀker pÄ om Chantelle bh i 80 G Àr din storlek?

HÀr vill vi guida dig till hur du mÀter din storlek i bh och om en 80G som motsvarar en EU 40 Àr rÀtt bh-storlek för dig.

1. MÀt omkretsen under bysten , lÄt det sluta tÀtt intill kroppen och hÄll det ganska tajt, ha gÀrna pÄ dig en bh och mÀt precis under linningen.
MÄtten Àr uppbyggt sÄ att din omkrets avrundas till nÀrmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 78 till 82 cm Àr ditt bandmÄtt 80 cm.

2. MÀt omkretsen under bysten dÀr bysten Àr som fylligast. MÄttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta sÄ löst det gÄr utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten pÄ mellan 104 till 106 cm Àr din kupstorlek en G-kupa.

Bra passform i din bh
Det Àr viktigt att tÀnka pÄ att det Àr omkretsen pÄ din bh som stÄr för sjÀlva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska fÄ in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
TÀnk pÄ att kupan vÀxer med omkretsen. GÄr du upp i omkrets kan du behöva minska storlek pÄ kupan. DÀrför kan det vara bra att kÀnna till vilka syskonstorlekarna Àr - dvs bh storlekar med samma storlek i sjÀlva kupan - G Àr 85 F, 90 E och 95 D.

Tips!
För bÀsta resultat anvÀnd en ofylld bh och be gÀrna om hjÀlp nÀr du mÀter din bh storlek eftersom att det Àr svÄrt att hÄlla mÄttbandet rakt pÄ sig sjÀlv.