• Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Avet Boxer Microfiber Fuchsia

En härlig cerise rosa trosa i boxer modell. En bra bastrosa i följsamt tyg som låter huden andas och den mest storsäljande boxertrosa från Avet.

 
159 kr
{{ price }}
  • Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
En skön och smidig boxertrosa i kvalitets microfiber tyg, utmärkande för Avet och med väldigt bra passform. Trosan är hög i midjan och med längre skärning baktill och runt låren. Rumpan får en fin rundad form. Tjejerna i butiken tipsar! Ni som stött på Linda och Cathrin, i vår butik Härliga Under i Landksrona, vet säkert att denna trosa är en av deras favorit trosor. Och världens bästa trosor!

Trosan tillverkas i ett mikrofiber tyg som låter hunden andas. En bekväm och behaglig bastrosa in linning runt midjan. Trosan har frotté i grenen och gjord i mycket följsamt och stretchigt material. Det här är trosan som du tar på dig på morgonen och som sen hänger med hela dagen utan att göra sig påminda, supersköna helt enkelt.Avets boxertrosa är väldigt och rymliga så kika gärna på vår storleksguide.

Art. nr. 3844 i färg: Fuchsia

Material: 90% Polyamid, 10% Lycra

Tvättråd: Fintvätt 40 grader. Bör ej torktumlas. Sköljmedel bör ej användas då det förstör materialets förmåga att andas.

Avet Storleksguide

EU stl.     Avet stl.
30-32          XS
34-36            S
38-40            M
42-44            L
46-48            XL
54-56          3XL
58-60          4XL
62-64          5XL