• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena Vikbar Bikinitrosa Ayon Black White 40

En fin svart och vit bikinibyxa från Amoena som kan bäras uppvikt så att den täcker lite mer av magen eller nervikt när du solar. En väldigt omtyckt trosmodell!

 
239 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Andra färger

Amoena Bikinibyxa Vikbar Mauritius Teal Multi

Sköna bikinibyxor med justerbar midja, välj själv om du vill ha kanten uppvikt för mer täckning eller nedvikt för mer sol.

Ayon bikiniunderdel från Amoena passar både dig som vill ha en rejält hög byxa och dig som vill ha en lite mindre täckande - det är bara att vika upp eller ner kanten efter eget humör. En fin viktrosa med ett grafisk mönster i svart och vitt längs den vikbara kanten i midjan. En snygg detalj som framhäver midjan. Matcha med överdel från Ayon serien för komplett look.

Art. nr.71118-40 i färg Black White

Produktegenskaper

Material:
80% Polyamid, 20% LYCRA® XTRA LIFE™

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena badkläder håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg i kuporna. Badplaggen och bikini bh:ar från Amoena ör dessutom väldigt bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom. Amoenas badkläder är i ett snabbtorkande och extra hållbar lycra som tåler klorvatten. Kika gärna på Amoena kortfilm.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om bikiniunderdelen i EU storlek 40 passar dig?

För att trosan ska ha bästa passform är våra rekommendationer att midjemåttet bör vara mellan 78 till 82 cm och stuss måttet mellan100 till 104cm.

Tips!
För bästa resultat när du mäter dig, använd gärna ett måttband och håll det rakt och stramt över den bredaste delen av stussen.