• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Amoena

Amoena Shape Baddräkt För Protes Ayon Black White 42 D

En fin baddräkt från Amoena med högt skuren bystlinje och fickor för bröstproteser. En bra modell som ger en slimmande effekt!

 
669 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Baddräkt i svart vit med bra passform som formar och slätar magen. Med bh för inlägg.

Ayon baddräkt i svart från Amoena har framparti i ett svart och vit grafisk mönster över den svarta baddräkten. En utmärkt baddräkts modelll om man vill få en avsmalnande effekt runt midjan och magen. Ett rynk i sidan som gör underverk med figuren, och det enfärgade ryggpartiet är i ett kvalitets material som slimmar gör att den håller formen och färgen längre.
Dekolletaget i meshtyg går högt och täcker bysten väl och skyddar känslig hy. täcker bysten väl. Designen ger en slimmande effekt i kombination med det fasta tyget som håller in magen. Baddräkten har breda och bekväma axelband som går att justera efter eget tycke

Art. nr.71112-42D i färg Black White

Produktegenskaperklortålig"

  • Utan bygel
  • Klorresistent
  • Reglerbara axelband
  • Halvkorsetterad
  • Fickor i kuporna för bröstprotes

Material:
80% Polyamid, 20% LYCRA® XTRA LIFE™

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Amoena badkläder håller en hög kvalitet och igenkännande för varumärket är de specialdesignade fickor i kuporna för protes inlägg i kuporna. Badplaggen och bikini bh:ar från Amoena ör dessutom väldigt bekväma och även omtyckta av kunder som inte har behov av bröstproteser. Fickan lämnas då tom. Amoenas badkläder är i ett snabbtorkande och extra hållbar lycra som tåler klorvatten. Kika gärna på Amoena kortfilm.

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om baddräkt i 42D är din storlek i bh?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en 85D som motsvarar en EU 42D är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten, låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 83 till 87 cm är ditt bandmått 42 cm.

2. Mät omkretsen där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 99 till 101 cm är din kupstorlek en D-kupa.

Bra passform i din baddräkt
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 42D är 75 D, 80 C och 90 A.

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.