• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Wiki of Denmark

Wiki Bikini Med Bygel Baja Sardinia 70D

En färgstark randig bikini bh med fin hjärtskärning från Wiki Baja Sardinin serie. Snygg drapering sluter om hela bysten och garanterar att den hålls på plats.

 
230 kr
459 kr {{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan. Ej reavaror.

Omtyckt bikiniöverdel l som formar och ger bysten ordentlig stöd.

En helkupa bikini i svart och randigt med bygel från Wiki Swim och som ger ordentlig stöd till bysten med hjärtformad bystlinje. 

Ofyllda kupor med en dekorativ drapering som sluter om hela bysten och garanterar att den hålls på plats även i vågorna.

Praktisk plast knäppning i ryggen.

Tips! Något grund i kupan, så ligger du mellan två kupstorlekar, välj gärna den större.

Gör dig redo för sol och bad och matcha med din favorit bikiniunderdel för en bekväm och säkert strandstil! 

Art. nr. 585-3467-W585 i färg Baja Sardinia

Produktegenskaper

  • Justerbara axelband
  • Lätt fodrade kupor
  • Plastspänne i ryggen
  • Med bygel
  • Snabbtorkande material

Material: 82% Polyamid, 18% Lycra

Tvättråd: Endast handtvätt

Osäker på din storlek?
Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om 70 D i Bikini Bh är rätt storlek för dig? Här vill vi guida dig till rätt storlek för bikini bh i 70 D som motsvarar 36 i Eu storlek. 1. Mät omkretsen under bysten Mät din omkrets precis under bysten. Måttbandet skall inte sitta löst, låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen. Har du bygel bh på dig så se till att du mäter under bygeln. Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 68 till 72 cm är ditt bandmått 70 cm. 2. Mät omkretsen under bysten Måttet över bysten ska tas där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 88 till 90 cm är din kupstorlek en D-kupa. Bra passform i din bikiniöverdel Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet. Därför är det viktigt att bh:n sitter riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen. Passar inte kupan? Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till syskonstorlekarna - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - 70 D är 65 E, 75 C, 85 A och 80 B Tips om hur du mäter din bh storlek! Ta på dig en ovadderad BH och ta fram ett måttband och mätt under bysten och runt bysten. Be gärna en vän eller närstående att mäta eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.)