• Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

High-stream Action Baddräkt Black Red Pink 36 BC

En snygg svart, röd och cerise blockfärgad baddräkt som är extra klortåligt och passar perfekt för i bad i bassäng.

 
599 kr
{{ price }}
  • Kunnig personal
  • Fri frakt över 600kr
  • Klarnabetalning

Andra färger

High-stream Action Baddräkt Navy Blue Green

High-stream baddräkt är en väldigt sportig bygelfri modell från svenska varumärket Abecita som kommer i fler färger varje säsong. Här i svart bas med snygga blockfärger i rött och rosa. Ett perfekt badplagg om man önskar få en avsmalnande effekt på midjan. Baddräkten har lätt mesh foder framtill och resårband under bystlinjen och lätt vadderade kupor som lyfter och ger behagligt stöd för brösten. Fin U-ringning baktill och helt i enfärgad svart med breda axelbanden som sitter stadigt och bekvämt på plats. Benkanterna är lågt skurna och modellen är mer täckande över stuss och lår. Baddräkten har en fantastisk bra passform och extra klortåligt material och rekommenderas till simträning och vattengympa i bassäng eller poolhäng helt enkelt.

Abecita har en lång tradition av tillverkning av badkläder och underkläder och är välkända för den stilrena skandinaviska designen - som passar den aktiva kvinnan i alla kroppstyper - och fokus på hållbar tillverkning.

Artikel nr. 406004 204 36 B-C i färg Black Red Pink

Produktegenskaper

  • Vadderade kupor
  • Extra klorresistent
  • Breda axelband
  • Utan bygel

Material: 18% Elastan, 82 % Polyethylene

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din Abecita baddräkts storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Osäker på om Abecita baddräkten i 36 B-C kupa är rätt storlek för dig?

Abecita Baddräkter har dubbla kupstorlekar viilket innebär att de är följsamma och har bra passform i kupan.

.

Här vill vi guida dig till hur du mäter din bh storlek och att 36 BC som motsvarar bh storlekarna 70B till 70C är rätt storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan 68 till 72 cm är ditt bandmått 70 cm.

2. Mät omkretsen över bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan 84 till 88 cm, då bör dubbelkupan BC passa perfekt.

Bra passform i din bh

Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Tips!

För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.