• Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)
Group 10 Created with Sketch. Group 5 Created with Sketch.
search Created with Sketch.
bag Created with Sketch. 0
bag Created with Sketch. 0

Chantelle

Chantelle T-shirt Bh Festivité Golden Beige

En modern nude beige bh i som är en kombination of plunge bh med låg skärning t-shirt bh med vadderad kupa täckt av vacker spetstyll. Och lätt push-up effekt som är helt magisk!

 
720 kr
{{ price }}
  • Klarna
  • Fri frakt över 600kr
  • Få 15% rabatt. Anmäl dig till nyhetsbrevet på startsidan! (ej reavaror)

En modern nude beige bh i som är en kombination of plunge bh med låg skärning t-shirt bh med vadderad kupa täckt av vacker spetstyll. Och lätt push-up effekt som är helt magisk!

Festivité Sexy T-shirt bh i guld är en fantastiskt feminin bh med bygel från Chantelle. Spetstyllen är slät och sömmarna platta vilket gör att bh:n passar perfekt under mer åtsittande plagg, därav namnet T-shirt bh. Kupan är vadderad och ger en lätt push-up effekt. Spetsen är mjuk och följsam och skapar en fin triangel längs ringning mot axelbanden. I mittpartiet sitter en dekorativ rosett med ett ring i guldfärg. Kanterna på bh:n i baktpartien har en feminin touch och Chantelle märket i en diskret guldbricka. U-ringad baktill för mer bekvämlighet och axelbanden är fullt justerbara och mer centrerade så att de inte glider ner över axlarna. Detta är mjuk och följsam bh i kuporna och passar en fastare byst. Matcha gärna med trosor i Festivité serien för en komplett look.

Utmärkande för Chantelles bh:ar är den feminina design kombinerat med en fantastisk passform.

Artikel nr. C36820 01N i färg Golden Beige

Produktegenskaper

  • Med bygel
  • Vadderad kupa
  • 3-delad kupa
  • Djup v-ringning
  • Justerbara axelband

Material: Polyester, Elastan och Nylon

Tvättråd: 30° Handtvätt, ej blekning, ej torktumlare, ej strykning, ej kemtvätt. Tvätta med liknande färger. Tvätta innan första användning.

Osäker på din storlek?

Se våra storleksrekommendationer under fliken Storleksguide.

Taggar: Chantelle BH

Osäker på om bh i är din storlek?

Här vill vi guida dig till hur du mäter din storlek i bh och om en som motsvarar en EU är rätt bh-storlek för dig.

1. Mät omkretsen under bysten , låt det sluta tätt intill kroppen och håll det ganska tajt, ha gärna på dig en bh och mät precis under linningen.
Måtten är uppbyggt så att din omkrets avrundas till närmaste femtal, har du t.ex. en omkrets mellan är ditt bandmått cm.

2. Mät omkretsen under bysten där bysten är som fylligast. Måttbandet ska ligga rakt runt ryggen och det ska sitta så löst det går utan att det faller ner.
Har du t.ex.en omkrets över bysten på mellan är din kupstorlek en Sexy T-shirt Bh-kupa.

Bra passform i din bikiniöverdel
Det är viktigt att tänka på att det är omkretsen på din bh som står för själva stödet och att bh:n bör sitta riktigt tajt runt om, du ska få in max ett par fingrar mellan bh:n och ryggen.

Passar inte kupan?
Tänk på att kupan växer med omkretsen. Går du upp i omkrets kan du behöva minska storlek på kupan. Därför kan det vara bra att känna till vilka syskonstorlekarna är - dvs bh storlekar med samma storlek i själva kupan - är .

Tips!
För bästa resultat använd en ofylld bh och be gärna om hjälp när du mäter din bh storlek eftersom att det är svårt att hålla måttbandet rakt på sig själv.